Spillerinfo.:

Navn: Ine-Sofie Gudbrandsen

Draktnummer: 35

Posisjon: Kantspiller

Fødselsdato: 20.09.2004

 


Ine-Sofie har siden overgangen fra Son HK jobbet pliktoppfyllende og tålmodig for sjansene sine - nå belønnes hun med en a-lags kontrakt for HK Rygge! Vi tok en prat med Ine-Sofie:

Hvem er du?

Jeg heter Ine-Sofie Gudbrandsen, og er 18 år gammel. Jeg bor og har bodd hele oppveksten i Son, og har spilt håndball i Son frem til jeg meldte overgang til Rygge i høst. Jeg er kantspiller, og trives godt i den posisjonen. Jeg har spilt håndball store deler av livet og håndball betyr mye for meg. Jeg har ambisjoner. Ved siden av håndball går jeg siste året på videregående på idrettslinja.

 

Hva skal du bidra med neste sesong?

Jeg skal bidra med en sult for å bli bedre, og forhåpentligvis godt miljø i gruppa. Skal bidra med mye håndballglede og gi alt på hver økt og kamp for at laget skal lykkes. 

Hvilket inntrykk har du av klubben?

Jeg opplever HK Rygge som en klubb med mye vilje, profesjonalitet og i det hele tatt veldig ryddig. Merker at det er en klubb hvor spillerne støtter hverandre og ønsker hverandre det beste, og ikke minst en klubb med oppslutning, bra liv på tribunen og mange som følger med både fra “innsiden og utsiden”. 

Hva forventer du av klubben fremover?

Jeg forventer at klubben fortsetter å jobbe på den måten de gjør, og at de holder seg trofaste og moralske til de gode verdiene klubben har. Med det ligger alt til rette for at spillere, trenere, frivillige, alle i og rundt HK Rygge, har en god og fin hverdag!

Vi gratulerer Ine-Sofie med kontrakten, og gleder oss til å følge utviklingen hennes videre!

#fralitenmoteliten