Spillerinfo.:

Navn: Eilen Waaler

Draktnummer: ukjent

Posisjon: Bakspiller

Fødselsdato: 16.02.2004

Eilen har to sesonger bak seg i Follo HK Damer, og har med det solid erfaring fra 2.divisjon. Nå skal den unge og lovende bakspilleren banke inn mål for HK Rygge.

Hvem er du?

Jeg er Eilen Waaler, 19 år gammel fra Siggerud. Jeg har spilt håndball siden jeg var 5/6 år, og har alltid vært en person som har trivdes med å være i hallen da mamma og søsteren min spilte håndball. Jeg har gått 2 år på frisørlinja på Ås vgs før jeg byttet yrke til Teknologi og industrifag høsten 2022.

Hvorfor velger du å spille for HK Rygge?

Etter 2 år i Follo HK Damer har jeg lyst på en ny hverdag som byr på nye muligheter og utfordringer som bidrar til min utvikling som håndballspiller. I tillegg er utsiktene det at jeg forhåpentligvis skal flytte til Moss. Så jeg føler at det å komme til HK Rygge gir en stabil og god hverdag fremover hvor jeg også kan få utviklet meg mest mulig.

Hvilket inntrykk har du av klubben?

Det inntrykket jeg har fått fra HK Rygge er at det virker som et veldig stabilt lag og en stabil klubb som jobber målrettet, og som kommer til å få til mye i fremtiden. Og jeg liker alt fra jentene, trenerne og de som bidrar i og rundt klubben. HK Rygge som klubb virker både lystbetont og seriøst, og er med det en klubb jeg tror jeg kommer til å trives i.

Hva skal du bidra med neste sesong?

Jeg har nå spilt to år i Follo HK Damer hvor jeg har fått erfaring fra 2. divisjon. Målet mitt er å utvikle meg som spiller videre, men mest av alt bidra med mine kvaliteter for at laget skal gjøre det godt, både på og av banen, sammen med resten av jentene. Forhåpentligvis fører det til at vi leverer gode prestasjoner så fort som mulig, og slår godt fra oss kommende sesong.

Vi ønsker med dette Eilen velkommen til HK Rygge, og gleder oss til å se deg i Rygge-drakta! 

#fralitenmoteliten