Spillerinfo.:

Navn: Dina Domingos Clemente

Draktnummer: 12

Posisjon: Målvakt

Fødselsdato: 22.08.2001

 


 

Dina røk dessverre for noen uker tilbake fremre korsbånd, og har med det en stor treningsjobb foran seg, og vil derfor gå glipp av store deler av kommende sesong. Tross tunge nyheter stilte Dina opp i sitt sedvanlige positive humør til en prat med oss, som det “lykketrollet” hun er:

Hvem er du?

Jeg er Dina og er målvakt på damelaget til HK Rygge. Jeg er 21 år gammel og startet å spille i Rygge da jeg var 11-12 år. Fritiden min går til skole, håndball og venner, og jeg trives med den hverdagen.

 

Hva skal du bidra med neste sesong?

Neste sesong tenker jeg å bidra med god energi på treninger og i kamp, og prøve å utvikle meg så mye som mulig, litt og litt, dag for dag. Og ikke for å glemme: bidra til at vi som målvaktsteam også utvikler oss, og blir bedre sammen med resten av laget.

 

Hvilket inntrykk har du av klubben?

Jeg har et inntrykk av at klubben er en profesjonell klubb som ønsker å ha et tilbud for store og små, og på alle ambisjonsnivåer, om det så er for å spille “for gøy” eller å satse for å bli best mulig med drømmer om landslaget. Så har det jo for meg alltid vært en klubb hvor man har det gøy, man møter på nye folk hele tiden, og det er et stort støtteapparat som jeg setter skikkelig stor pris på. Så egentlig en profesjonell klubb samtidig som at det er veldig godt samhold på tvers.

 

Hvor ser du HK Rygge om 3 år?

Om 3 år ser jeg for meg at vi har en enda bredere klubb, vi har mere synlighet, vi har en større “Ryggefamilie” med både små og store, og kan tilby et unikt og attraktivt trenings- og spilltilbud til alle i alle aldre! Så jeg ser egentlig for meg at vi fortsetter å ta steg, og er langt oppe og langt fremme.

Vi gleder oss over at Rygge-jenta nok en gang forlenger sin kontrakt med HK Rygge, og gleder oss stort til å se Dina tilbake på banen!

#fralitenmoteliten