Foto: Knut Stenseth / Østlandets Blad

Spillerinfo.:

Navn: Amalie Langholm

Draktnummer: ukjent

Posisjon: Høyre kantspiller

Fødselsdato: 26.03.2004

 


 

Endelig har vi lyktes med å signere en høyre kantspiller som kaster med venstre! En viktig posisjon, og som øker konkurransen blant våre kantspillere. Vi tok en prat med Amalie:

Hvem er du?

Jeg er Amalie Langholm, 19 år gammel, og kommer fra Oppegård. Jeg har spilt håndball så lenge jeg kan huske. Jeg spilte barnehåndball i Oppegård, før jeg byttet til Kolbotn når jeg var 14. De to siste sesongene har jeg spilt for Follo HK Damer rekrutt, men også spilt med Kolbotn i 3.divisjon gjennom en samarbeidsavtale som Kolbotn og Follo HK Damer har. Jeg går mitt siste år på idrettslinja ved Ski VGS, og hverdagen går til skole og trening.

 

Hvorfor velger du å spille for HK Rygge?

Jeg tror HK Rygge kan være en fin utviklingsarena for meg som spiller, og jeg ser fram til treninger sammen med jentene og trenerne.

 

Hvilket inntrykk har du fått av klubben?

Jeg har fått et fint inntrykk av både trenere og spillere, og jeg synes HK Rygge virker som en klubb med tydelige ambisjoner. Jeg har stor tro på at klubben vil kunne nå langt, og en dag spille i en enda høyere divisjon.

 

Hva ser du frem til neste sesong?

Jeg ser fram til en ny sesong med nytt lag og nye muligheter. Jeg gleder meg til å komme inn i laget og bli kjent med de andre spillerne, og til å se, samt bidra til, at klubben utvikler seg videre. Jeg gleder meg til neste sesong!

Vi ønsker med dette Amalie hjertelig velkommen til HK Rygge-familien, og gleder oss til å se deg på høyre kanten til HK Rygge.

#fralitenmoteliten