Spillerinfo.:

Navn: Caroline Arnesen

Draktnummer: 9

Posisjon: Bakspiller

Fødselsdato: 02.02.1994

 


 

Den håndballintelligente mossejenta tar nok et år med HK Rygge. Vi tok en prat med Caroline i forbindelse med re-signeringen:


Hvem er du?

Mitt navn er Caroline aka. Carro, Cærr eller Arnie! You name it - kjært barn har mange navn sier folk! Jeg er en mossejente som alltid har spilt håndball i HK Herulf Moss og Mossehallen var i store perioder mitt andre hjem. Jeg la skoene på hylla før HK Rygge og HK Herulf Moss formaliserte samarbeidet sitt i 2022, men var ikke vond å be når man ble spurt igjen for tre år siden. Eller… Kanskje litt, siden man måtte spille med blå drakt, he-he. MEN det skal sies at jeg trives veldig godt i HK Rygge, så jeg sier det at nå er jeg halvt gul og halvt blå - trodde aldri jeg skulle si det! Jeg er en jovial og ærlig person, og ikke minst en som elsker å tenke håndball! Håndball er ekstra gøy når man spiller lagvenninnene sine gode med tanker, ideer og godt samspill!

 

Hva gleder du deg mest til neste sesong?

Det jeg gleder meg mest til neste sesong er at det blir nye lag vi skal møte, og en ny og bedre divisjon å bryne seg på. En erfaring rikere! Det blir gøy å følge den videre utviklingen til jentene på laget, for vi har tatt store steg i år, og jeg føler at vi bare fortsetter å ta steg for hver eneste økt! Det blir nok en del tøffe kamper, men vi skal kjempe for hver eneste ball, hvert eneste poeng og krige helt til dommeren blåser i fløyta. Det blir en fin læringskurve for oss å spille i 2.divisjon, og må forberede oss på å takle både med- og motgang. Det har vært helt sinnssykt med «trøkk» på tribunen i år - og jeg håper fortsatt man ser kjente og nye fjes i september på tribunen!

 

Hvilke forventninger har du for klubben neste sesong?

Forventningene mine til klubben er akkurat de samme som tidligere: fortsett det fantastiske arbeidet den gjør. Jeg er dypt imponert! Her jobber folk med logoen midt i hjertet. Det virker som klubben har stålkontroll på det de driver med, alt fra det økonomiske til det sportslige, og folk jobber døgnet rundt fordi de bryr seg om alle spillere, trenere og frivillige i klubben, eldre som yngre! Det virker nesten som de ikke tenker et sekund på seg selv, for de er utrolig flinke til å ta vare på oss spillere og frivillige som legger ned tid og sjela inn i dette - folk som jobber her kan virkelig bygge klubb! 

 

Hvor ser du HK Rygge om 3 år?

Champions League! Neida.. Om 3 år ser jeg en klubb som mange vil være en del av. Tilbudet for yngres og seniorer er fantastisk, men det er også en klubb som har tilbudet for de som “bare” vil spille for gøy. Det er viktig å ta vare på alle som vil spille håndball! HK Rygge vokser hver eneste dag, og det er kjempegøy å få være med på den reisen som har vært, og den som kommer!

Vi er lykkelige over at “dronninga” blir med videre, og gleder oss til å se Caroline på banen kommende sesong.

#fralitenmoteliten