Spillerinfo.:

Navn: Thea Louise Nordahl Møller

Draktnummer: ukjent

Posisjon: Målvakt

Fødselsdato: 05.06.2004

 


 

Faktisk var Thea og HK Rygge også i dialog før årets sesong, men valget den gangen falt på å bli i Son HK. På andre forsøk derimot lykkes vi med å få Thea til klubben, og gleder oss stort til at hun blir en del av gjengen. Thea skal først fullføre sesongen i Son HK, før hun tilslutter seg HK Rygge. Vi tok i forbindelse med signeringen en prat med Thea:

Hvem er du?

Mitt navn er Thea Louise Nordahl Møller, 18 år. Jeg har bodd i Son siden 2012 hvor jeg startet å spille for Son HK i 2016. Neste sesong har jeg lyst til å satse videre, og jeg gleder meg til å prøve å holde buret stengt for HK Rygge. På fritiden er jeg glad i å trene, spille dataspill eller dulle rundt med tantebarnet mitt på 3 år som er min største supporter - hehe! 

 

Hvorfor begynte du å spille håndball?

Jeg begynte først på seiling og var en liten tur innom tennis og klatring, men fordi flere av venninnene mine i klassen drev med håndball ble jeg med på det. Både mamma og storesøsteren min har også spilt håndball tidligere.

 

Hva fikk deg til å velge HK Rygge?

Til sommeren er jeg ferdig på videregående og har funnet ut at jeg har lyst til å satse litt mer på håndball det neste året. Jeg liker planene klubben har, hvordan det jobbes i klubben, og de har allerede bevist for meg at de leverer utvikling og resultater. Jeg gleder meg til å bidra til et godt spill- og treningsmiljø, og forhåpentligvis bidra til gode resultater på banen.

 

Hva forventer du av klubben?

Jeg forventer et profesjonelt miljø med ryddige forhold, noe jeg foreløpig har et godt inntrykk av at det er. Klubben har som sagt en god plan, og jeg har stor tro på at HK Rygge når de målene de har satt seg. Jeg håper vi får en fin spillergruppe, og at vi har det mye moro sammen både på og utenfor trening.

Vi spurte også administrativ leder, Patrick Braarud, om en kommentar i forbindelse med signeringen:

Hvilke tanker har du om at Thea kommer til klubben?

Thea er en ung, ambisiøs og pliktoppfyllende målvakt. Vi har hatt god dialog i en periode, og jeg er veldig glad for at Thea har valgt å satse videre hos oss. Thea virker til å skli godt inn i spillergruppen, og jeg gleder meg til å ha henne oftere på våre økter. Vi lar nå Thea først fullføre sesongen i Son HK, før vi setter oss ned og legger en plan for henne fremover. Thea har hatt en lang håndballsesong, og det kan være lurt å gi henne noe avkobling hvis hun ønsker det selv, før hun går “all-in” hos oss. Jeg gleder meg til å få med Thea på laget!

Vi ønsker med dette Thea hjertelig velkommen til HK Rygge-familien, og gleder oss til å se deg i Rygge-drakta!