Spillerinfo.:

Navn: Sanne Nilsplass Wold

Draktnummer: 63

Posisjon: Kantspiller

Fødselsdato: 01.11.1997

For det er faktisk andre gang på tre sesonger at Sanne rykker opp til 2. divisjon! Da covid-19 pandemien avsluttet håndballsesongen 2019/2020 rykket nemlig (den gang) Oslo-studenten Sanne opp med laget sitt, Kjelsås. Som kjent ble det aldri noe påfølgende håndballsesong, og Sanne vendte i stedet snuta hjemover til Moss og HK Rygge. Nå er det endelig klart: Sanne skal endelig få spille 2. divisjon, og attpåtil i sin egen hjemby. Sanne har satt pennen på papiret for ytterligere én sesong, og i den forbindelse tok vi en prat med Sanne:

Hvorfor startet du å spille håndball?

Jeg har en generelt idrettsglad familie, hvor håndball egentlig har vært samlepunktet. Man kan vel si at jeg er oppvokst i Mossehallen, så når jeg endelig ble gammel nok til å være med på håndballskolen til Herulf som 5-åring så var det gjort! Det var like naturlig for broren min og meg å lære oss å kaste ball som det var å lære oss å gå. Håndballen har liksom alltid vært en stor del av livet mitt, og det er det enda. 

Hva skal du bidra med neste sesong?

Jeg ønsker å bidra med et synlig engasjement for klubben, laget og den familien vi er blitt. Jeg synes det er noe unikt med den idrettsgleden alle jentene viser både på trening og i kamp. Så dette er noe jeg vil fortsette å bidra med, og være en del av, neste sesong. Rent spill- og utviklingsmessig vil jeg fortsette å jobbe for å strekke meg så langt jeg kan. Det er det som er så fint med gruppa vår; vi kommer på hver eneste trening med et ønske om å bli bedre håndballspillere. Det er ikke uten grunn at alle jentene på laget kjenner godt til frasen: «Hvis bedre er mulig, er ikke bra godt nok!». Det skaper et driv og en motivasjon til å jobbe videre med både de gode prestasjonene og resultatene, og også ønsket om å utvikle oss både som gruppe og individuelt. Vi nyter gode resultater, men jobber alltid for å ta nye steg, det liker jeg skikkelig godt! 

Hvilket inntrykk har du av klubben?

Jeg har et inntrykk av klubben vår som inkluderende, samlende og preget av profesjonalitet. Det synes utad at alle de som bidrar i klubben vår gjør det med hjertet utenpå, enten om det er som kioskvakt, speaker på damelagskamper, materialforvaltere, arrangementansvarlige, trenere for både yngres og senior, eller som spillere på banen. 

Hvilke forventninger har du til neste sesong?

Det jeg forventer i ny divisjon er tøffe, jevne kamper hvor vi må kjempe for hvert eneste poeng. Jeg tror det blir en spennende sesong. Tror det kommer til å bli fartsfylt, og jeg håper selvfølgelig på at Ryggehallen fortsetter å være stedet der folk synes det er fint å komme til. Vi skal hvertfall gjøre det vi kan for å gi en god håndballopplevelse uke inn og uke ut!

Vi gleder oss stort over at vår Sanne signerer for enda en sesong, og gleder oss over at hun endelig skal få spille 2. divisjon. “Super-Sanne” er klar for å slå godt fra seg i forsvar, og løpe inn en haug av kontringsmål! Heia HK Rygge!