Spillerinfo.:

Navn: Sandra Holmen

Draktnummer: 20

Posisjon: Bakspiller

Fødselsdato: 14.05.2001


For det var absolutt ingen selvfølge at Sandra skulle ta nok et år i HK Rygge, ei heller ingen selvfølge at Sandra kom tilbake til HK Rygge etter et par år i Fredrikstad Ballklubb og Østsiden Fredrikstad: for Sandra har ambisjoner. For Sandra er kun det beste godt nok: det skal satses, og det skal satses skikkelig. Vi har tatt en prat med vår forsvarssjef og kaptein:

Hvorfor startet du å spille håndball?

Jeg var vel som de fleste andre barn rundt den alderen: hvor man tester ut masse forskjellig idretter. Jeg konkluderte fort med at jeg ikke var noen ballerina eller danser, så for min del ble valget ganske enkelt etter å ha testet den fantastiske idretten håndball er.

 

Hvor ser du HK Rygge om 3 år?

Om 3 år er HK Rygge en klubb mange kjenner til, og som assosieres med en gjeng ambisiøse, hardtarbeidende og inkluderende mennesker. Det er ingen tvil om noe annet. Jeg digger HK Rygge, og gleder meg til å skape historie med klubben i mitt hjerte!

 

Hva står du for og hva kan vi forvente å se av deg i fremtiden?

Jeg håper jeg blir sett på som en disiplinert, hardtarbeidende og pliktoppfyllende spiller som ønsker å bidra godt til lagets utvikling. Dere kan forvente dere fartsfylt, tøff og underholdende håndball.

 

Hvilke forventninger har du for neste sesong?

Jeg er full av forventninger til neste sesong, og gleder meg skikkelig til å spille masse jevne, tøffe og harde kamper! Jeg håper å kunne bidra til at vi klarer å sparke godt fra oss i 2. divisjon og vise at vi er plassen verdig. Nå skal vi først gjøre en knallhard jobb i off-season, så sees vi i hallen til høsten!

 

Vi spurte også administrativ leder, Patrick Braarud, et spørsmål om re-signeringen:

 

Hvilke tanker har du om at Sandra har signert ny kontrakt?

Åhh… Det er mange tanker! Først og fremst er jeg lettet og glad. Sandra ER det HK Rygge står for: bunnsolid! Da er det godt å få med seg kapteinen vår videre, som går foran på alt! Ei fantastisk ung dame og håndballspiller som vi er svært glad i. Jeg er også stolt, for da jeg først snakket med Sandra om en overgang tilbake til HK Rygge for tre år siden ble det et nei, deretter ble nei til ja året etter, og siden har vi da i to år jobbet knallhardt sammen for å få til det vi nå har fått til. Vi snakket den gangen om klubbens planer og visjoner. Og nå står vi her - der akkurat det vi snakket om er oppnådd: både ett og to løft av klubben på alle nivåer, et damelag som har feid over all motstand i 3.divisjon, et opprykk, og viktigst av alt; et like hardtarbeidende fundament for videre satsning. Nå skal vi kline til i 2.divisjon, så gleder jeg meg til å se hvor denne reisen fortsetter. Jeg tror ikke mange er helt klar over hva som egentlig ligger bak det valget Sandra tok for et par år siden: det står helt sinnsykt respekt av at en ung ambisiøs jente velger å gå "ned" et nivå. Mange spillere på hennes alder anser dessverre ofte det som "uhørt og utaktisk" av en ambisiøs spiller. Men Sandra er langt mer reflektert enn spillere på hennes egen alder: hun blåser i om det er opp eller ned et nivå så lenge hun har troen på prosjektet og at det er til det beste for henne, og ikke minst blåser hun i hva andre tenker om det. For når Sandra har bestemt seg for noe er det nøye vurdert og gjennomtenkt. Og med fasit i hånd to år etter avgjørelsen: Sandra har blitt en bedre og mer reflektert håndballspiller, hun har ført sitt kjære HK Rygge tilbake til "det gode selskap", og rammene for videre steg er bedre enn noensinne.

Vi gleder oss stort over at vår kjære kaptein er med videre, og sammen skal vi jobbe hardt for å ta ytterligere steg. Sandra er og blir en viktig brikke for akkurat det. Heia HK Rygge!