Siste seriekamp ble spilt borte mot Raumnes Årnes og var en ren seriefinale: vinneren av kampen ville også bli seriemester.

Kampen startet jevnt, men Rygge-jentene jobbet tøft i offensivt 3-2-1 forsvar og hadde mye flott angrepsspill. Dermed fikk de en 4 måls ledelse til pause, 12-8. 2. omgang ble mer jevnspilt, men det endte til slutt med 24-19 seier til HK Rygge.

HK Rygge J2009 har vunnet 9 av 10 kamper i sluttspillet, med kun et knepent 1 måls tap for Lillestrøm i januar, og hele 46 plussmål i målforskjell. Det er imponerende når spillerstallen kun består av 10 2009-fødte jenter, og attpåtil spiller i en aldersklasse eldre!

Før påske deltok laget i Peter Wessel Cup i Larvik. En prestisje cup som av mange blir sett på som et uoffisielt NM for aldersbestemte lag. Der endte laget på en delt 3. plass i 2009 klassen etter knepent tap i semifinalen mot Sola.

Nå venter noen treningsuker før gjengen skal delta på Fjord Cup og Fredrisstad Cup, før de tar seg en velfortjent sommerferie!

«Neste sesong skal vi jobbe knallhardt for å fortsette og ligge i toppen. Jobben starter allerede til uka! Vi er få, men det er utrolig hva godt samspill og lagmoral betyr!» avslutter stolt trener Lene Ørving Eriksen.