Spillerinfo.:

Navn: Henriette Sandvin-Eidesmo 

Draktnummer: 3

Posisjon: Linjespiller 

Fødselsdato: 25.01.2004

Henriette er et resultat av hardt arbeid, tålmodighet og sunne holdninger/verdier drevet fram av dyktige og engasjerte trenere og frivillige gjennom HK Herulf Moss sitt 2004-kull. De siste tre sesongene har Henriette vært en del av det mye omtalte HK Rygge og HK Herulf Moss-samarbeidet og er med det, sammen med Celine, nok et synlig bevis på at utviklingsmodellen mellom HK Herulf Moss og HK Rygge bærer frukter; også på jentesiden! Vi tok en prat med Henriette etter å ha signert sin første a-lags kontrakt:

Hvem er du?

Jeg heter Henriette Sandvin-Eidesmo. Jeg er 19 år, og kommer fra Moss. Jeg har spilt håndball så lenge jeg kan huske, og stortrives med det. Jeg spiller linjespiller for HK Rygge sitt damelag, og stortrives i klubben. Utenfor håndballen går jeg siste året på idrettslinja på Kirkeparken vgs. Hverdagen min består av skole, jobb og håndball, som jo er ganske hektiske dager, men med god planlegging så går det fint, og jeg trives med det.

Hva kan vi se av deg i fremtiden?

I fremtiden kan dere forvente at jeg gir alt jeg har for at jeg og laget skal bli best mulig, og med det et brennende ønske om å prestere best mulig. Jeg gir alltid alt, både på treninger og kamper. Jeg ønsker også å bidra med god energi til laget, samtidig som jeg liker å ta styringa i forsvar. Det er der jeg føler meg tryggest, og trives med det ansvaret.

Hvilke tanker har du om neste sesong?

Neste sesong tror jeg kommer til å bli kjempe spennende! Vi har endelig rykket opp til 2. divisjon, noe som betyr at vi møter bedre motstand enn i år. Dersom laget fortsetter med den enorme dedikasjonen, innsatsen og vinnerviljen vi har, så tror jeg fremtiden ser lys ut. Alle på laget ønsker å utvikle seg og bli best mulig, noe som gjør at treningene og "hverdagen" er veldig profesjonell. Det er egentlig det som kjennetegner oss best synes jeg: en sammensveiset seriøs gjeng, som også har det morsomt sammen. Gjengen består av mye latter og glede, men når vi skal være "på", så er vi på! Dette er en enorm styrke som jeg tror gir oss den perfekte balansen mellom seriøsitet/profesjonalitet og gøy, og derfor er læringskurven bratt med god harmoni og høyt fokus. Jeg har ekstrem tro på at vi som lag med de flinke trenerne vi har, samarbeidspartnere våre, støtteapparatet, frivilligheten rundt laget, klubben som helhet og ikke minst publikum vil slå godt fra oss i 2. divisjon. HK Rygge-familien holder sammen i tykt og tynt, noe som er en enorm styrke for klubben. Jeg gleder meg til neste sesong!

Vi er stolte over at nok en ung mossing “går gradene” i “HK Herulf Moss og HK Rygge-samarbeidet”, og har signert sin første seniorkontrakt med HK Rygge. Det er en belønning for hardt arbeid over tid, og samtidig en forventning om samme dedikasjon videre. Gratulerer, Henriette, og vi gleder oss til å se deg videre i HK Rygge drakta!