Spillerinfo.:

Navn: Marie Haugmo

Draktnummer: 13

Posisjon: Bakspiller

Fødselsdato: 29.07.1998

Nok en Haugmo er med videre! Denne gang er det lillesøster Marie som signerer ny kontrakt med klubben i sitt hjerte. Med ett siffer lavere på drakta enn storesøster Madelen, har Marie, i likhet med sin søster, spilt hele sin håndballkarriere for HK Rygge. Marie har i flere år drømt om 2.divisjonsspill med HK Rygge, nå får hun endelig muligheten. HK Rygge Media tok en prat med Marie:

Har du noen forventninger til den kommende sesongen?

Neste sesong håper jeg vi leverer en stabil sesong i 2.divisjon - og hvem vet? Kanskje blander vi oss inn i toppen? Tiden vil vise! 

Hva skal du bidra med neste sesong?

Neste sesong håper jeg å kunne bidra så mye som mulig egentlig. Jeg skal hvert fall bidra med mitt for at vi slår godt fra oss i 2.divisjon, og for at vi når de målene vi setter oss. 

Hva står du for og hva kan vi forvente å se av deg i fremtiden?

Jeg er veldig opptatt av samhold, noe denne klubben er veldig gode på, så det er viktig for meg. Måten alle i denne kubben støtter hverandre og bidrar i sine roller på er beundringsverdig. Jeg digger HK Rygge!

Dessuten sier Patrick det at jeg i fremtiden spiller både 1.divisjon og eliteserien med HK Rygge, så vi får se hvor veien ender da - hehe!

Hvor ser du HK Rygge om 3 år?

Med alle disse flinke folkene som er i klubben nå regner jeg med at vi om tre år er en klubb som mange kjenner til og ønsker å være i. Jeg er stolt over det vi får til!

Og vi er stolte over deg, Marie, og for at du tar nok en sesong i blått! Dessuten har vi vel for vane å høre på Patrick, så da blir det vel både 1.divisjon og eliteserie med HK Rygge! HK Rygge Media ønsker Marie lykke til med 2.divisjonsdebuten.