Spillerinfo.:

Navn: Madelen Haugmo

Draktnummer: 14

Posisjon: Kantspiller

Fødselsdato: 28.02.1995

Med unntak av 3 år hvor Madelen tok sin utdannelse i Sogndal, har Madelen hele sin karriere spilt håndball i HK Rygge. Madelen kommer fra en familie med tydelige fotavtrykk hos HK Rygge, med mamma som støtteapparat rundt laget, bestefar som langvarig styremedlem, og med sin yngre søster som lagvenninne, fører Madelen med det familiens tydelige fotavtrykk i HK Rygge videre. Vi spurte Madelen noen spørsmål i forbindelse med re-signeringen:

Hvorfor startet du å spille Håndball?

Jeg har spilt håndball siden jeg var 6-7. Mamma har alltid spilt håndball, og da har jeg selv alltid hatt lyst til å starte med håndball. Da mamma også var med på å starte opp lag for mitt alderskull har det gått i håndball siden den gang. 

Hva står du for og hva kan vi forvente å se av deg i fremtiden?

Jeg er og har alltid vært veldig glad i lagidrett. Samholdet man får gjennom å spille på samme lag, og ønske å oppnå samme mål er noe jeg elsker å være en del av, og håper så mange som mulig får være en del av det samme, særlig de yngre! Det har en helt unik verdi som bare vokser seg tydeligere og tydeligere frem for meg, nå som voksen. Jeg har alltid satt “laget først”, og skal fortsette å bidra med det fremover. Jeg håper å kunne bidra så mye som mulig på damelaget fremover.

Hvilket inntrykk har du av klubben?

I dag oppleves HK Rygge en veldrevet, profesjonell og godt organisert klubb. Vi opplever det først og fremst på damelaget gjennom trenere og alle andre rundt laget, klubben, osv., i tillegg til alle i administrasjonen. Vi opplever også at de yngre lagene engasjerer seg og kommer og ser på både hjemme- og bortekampene våre, og det setter vi veldig stor pris på! Og jeg håper vi kan være med å støtte tilbake, både på kamper, gjennom håndballskoler, treninger og/eller lignende. 

Hvor ser du HK Rygge om 3 år?

Om 3 år tror jeg at HK Rygge er en klubb som har etablert seg i høyere divisjoner for seniorer, og at det strømmer til med yngre spillere som bare elsker å spille håndball. Enten om de ønsker å spille for å ha det gøy, eller for å komme på landslaget. Jeg har stor tro på HK Rygge for fremtiden. De som jobber i og rundt klubben er helt fantastiske mennesker. Beholder vi alle, og fortsetter å vokse, kan vi nå så langt vi vil!

Vi gleder oss over at Madelen fører familiens stolte tradisjoner videre i HK Rygge, og er glad for å beholde en av våre kapteiner i flokken!