Spillerinfo.:

Navn: Jeanette Johannessen

Draktnummer: 5

Posisjon: Linjespiller

Fødselsdato: 14.05.1996

Jeanette var en av spillerne vi signerte før årets opprykkssesong, da med en toppscorertittel i beltet fra hennes tidligere klubb Kolbotn Håndball. Etter en bunnsolid sesong hos oss i år, har Jeanette nå forlenget kontrakten sin. I den forbindelse har vi spurt Jeanette noen spørsmål:

Hvem er du?

Jeanette, 26 år fra Oppegård. 

Hva synes du om din første sesong i HK Rygge?

Mitt første år i Rygge har vært veldig bra. Jentene tok meg veldig godt imot, og jeg trives veldig godt. Samtidig har det vært et veldig lærerikt år med masse håndballglede, som ikke minst resulterte i et opprykk! Vi har hatt en veldig god sesong, og jeg er stolt over jentene, laget og klubben.

Hva får vi se av deg neste sesong?

Jeg skal bidra med engasjement, treningsvilje og en enorm “sult” etter ønsket om å bli en enda bedre håndballspiller. Man er aldri ferdig utlært, og jeg har lært mye av Matthias og Patrick (trenerne) denne sesongen, og jeg skal lære enda mer neste sesong! Jeg gleder meg til alle treninger, og det som er fremover. Vi skal forberede oss godt, bli litt og litt bedre, og med det skal vi slå godt fra oss i 2.divisjon neste sesong. Jeg kan ikke vente med å komme i gang!

Hvilke forventninger har du for neste sesong?

Jeg håper vi får en sesong fylt med mange fine oppturer, håndballglede og at vi fortsetter å utvikle oss som lag og enkeltindivider - litt som nå egentlig. At vi bare jobber på, sakte, men sikkert, og tar små steg hele veien. Det har vært vår styrke i år: vi har møtt opp på hver økt for å bli litt bedre, og det gjorde oss best i 3.divisjon, så får vi se om det gjør oss best i 2.divisjon!

Vi takker Jeanette for en motiverende prat, og gleder oss til å se engasjementet hennes på banen i september!