Spillerinfo.:

Navn: Sarah Vikesland Aaslie

Draktnummer: 11

Posisjon: Linjespiller

Fødselsdato: 03.01.1992

Som en av de eldre spillerne på laget var det ingen selvfølge at Sarah skulle begi seg ut på enda en sesong med HK Rygge. Ønsket om å spille 2.divisjon spilte nok godt inn på beslutningen, og vi er glade for å ha med Sarah videre! HK Rygge Media stilte Sarah noen spørsmål i forbindelse med re-signeringen:

Hvem er du?

Mitt navn er Sarah Vikesland Aaslie, 31 år, oppvokst og bosatt i Moss. Jeg startet min håndballkarriere i Herulf for 23 år siden, og har ikke levd uten håndballen siden! Er i dag linjespiller på HK Rygge sitt damelag, og trives (overraskende) bra i den blå drakten (et hint av gamle dagers rivalisering der altså). Sivilt er jeg gift, og mamma til lille Simon som akkurat ble 1 år, og hverdagen min består av familien og jobb som eiendomsmegler. 

Hva kan vi forvente å se av deg i fremtiden?

Dedikasjon og innsats rett og slett. Fremtiden for meg består av en form for rolle som engasjert supporter, og etter hvert håndballmamma, men først skal jeg begi meg ut på enda et år som HK Rygge spiller. Jeg gleder meg til å spille 2.divisjon!

Hvilke forventninger har du til neste sesong?

For neste sesong, som eldste spiller, er forventningene for min egen del mest knyttet til å ha det kjempe gøy! Så må det naturlig nok noen ting til for at det skal innfris, blant annet å fortsette lærekurven, bidra til god håndball og bedre fysiske resultater.

Av laget forventer jeg et godt, ungt og fremadstormende lag som er sultne på fremtiden. Det blir veldig spennende å følge, og være en del av, laget og klubben neste sesong, men også i tiden fremover.

Hvor ser du HK Rygge om 3 år?

Om 3 år er HK Rygge enda mer attraktivt - både for spillere, trenere, sponsorer, støtteapparat, frivillige, publikum m.m. Jeg ser en klubb som fortsatt jobber hver dag for slagordet sitt #fralitenmoteliten!

HK Rygge Media takker Sarah for praten, og ønsker Sarah lykke til med enda en sesong i blått!