Foto: Jan Holmen (HK Rygge)

 

Vi har matchet oss mot motstandere som til daglig spiller på et høyere nivå enn 3. divisjon de gangene kampkalenderen har tillatt oss å legge inn en treningskamp eller to denne sesongen. Denne gangen var det rekruttlaget til Follo HK Damer som stod på motsatt banehalvdel - og vi gikk seirende ut av duellen med sifrene 26-22!

 

“Fremst av alt så blir slike treningskamper en god referanse for oss, for å se hva som kan møte oss på et høyere nivå, men det er også verdifull sparring. Vi tror på at tøff matching i treningskamper vil heve vårt nivå over tid ved at vi kan bruke referansene fra kampen inn i treningsarbeidet vårt, og utfordre vårt spill til neste nivå. Vi er alltid ute etter å bli bedre, og ønsker så ofte kampkalenderen tillater det å matvhe oss mot det som på papiret skal være bedre lag enn oss. Vi ønsker å rette en stor takk til Follo HK Damer sitt rekruttlag for kampen. Det er meget verdifullt for oss!” sier trener Patrick Braarud etter seieren over Follo HK Damer (rekrutt).

 

Selv om kampen bar preg av å være en treningskamp, og forsåvidt tidvis løp rotete for seg fra begge lag, så viste HK Rygge muskler fra start i sitt forsvar, og målvaktene til HK Rygge plukket så lite som kun 7 (!) baller ut av nettet i løpet av første omgang. Det er en meget solid forsvarsprestasjon mot et lag som til vanlig har 2.divisjon som kamparena.

 

“Først og fremst er vi fornøyd med innsatsen og moralen i laget vårt. Vi er virkelig “på” selv om det “bare” er en treningskamp. Det viser at vi har profesjonelle og dedikerte spillere. Og det skal vi aldri glemme å applaudere. Dessuten er vi godt fornøyd med forsvars- og målvaktsspillet vårt kampen gjennom. Der viser vi tidvis høy klasse, og det er deilig å se at vi er så stabilt gode bakover mot en motstander som innehar et generelt langt høyere tempo i sitt angrepsspill enn det vi til daglig møter i 3. divisjon. Vi er også fornøyd med løpsviljen og vårt eget tempo i kontra- og ankomstspillet, men ser samtidig at vi kan ta ytterligere steg der dersom vi får justert noen detaljer. Fremover derimot har vi en jobb å gjøre, og det er godt å få referanser på hva vi skal jobbe videre med i angrepsspillet vårt. Det var en fryktelig rotete angrepskamp for vår del, og det er det noen åpenbare årsaker til som vi er ydmyke på, og som vi tar med oss inn i treningsarbeidet.” avslutter trener Patrick Braarud.

 

Vi gratulerer HK Rygge med seieren, og gleder oss til siste oppgjør for høstsesongen mot Østsiden lørdag den 17. desember kl. 1200 i Kongstenhallen - der håper vi på DIN støtte!

 

#fralitenmoteliten