Kirkeparken VGS og HK Rygge inngikk i forkant av 2021/2022-sesongen et langt og spennende samarbeid som vi i forkant av 2022/2023-sesongen styrket ytterligere. I tråd med profesjonalisering av alle områder i klubben har det vært viktig for HK Rygge å sikre en tydeligere visuell profil, samt sikre transparente og enkle kommunikasjonsveier mellom klubb, trenere, medlemmer og følgerskare. Med dette ble HK Rygge Media etablert, og nå videreutviklet, til å løfte klubben på klubbens digitale plattformer: fra hjemmeside, til facebook til instagram. Vi har til å begynne med startet edruelig i omfang, og ønsker med tiden å utvikle avdelingen ytterligere til å dekke flere digitale områder, og har mange spennende planer for fremtiden som vil falle på plass litt etter litt.

HK Rygge Media er et prosjekt der elevene på Kirkeparken VGS sin ITM linje i 2.klasse er utplassert én arbeidsdag per uke, og inngår med dette i HK Rygge sitt mediatuvalg “HK Rygge Media”. I dette utvalget skal elevene få vokse, tilegne seg jobberfaring, og ikke minst levere innhold av høy kvalitet til HK Rygge og dets følgere. Elevene nyter stor tillit og bidrar massivt til det daglige kommunikasjonsarbeidet i klubben.

Nedenfor kan du bli bedre kjent med utvalget og deres oppgaver:

Sophie Healey: leder/koordinator av HK Rygge Media. I tillegg til å koordinere utvalgets ukesplaner og oppgaver, så bidrar Sophie også med grafisk innhold og publiseringsarbeid.

Caroline Sundet: utvalgets “på innsiden” representant. Har innsikt i daglige treninger, og garderoben til spillerne, følger laget på kamper, deler storyoppdateringer fra kamper og diverse, bidrar for øvrig med “diverse” i og rundt laget.

Patrick Braarud: markedssjef i HK Rygge og overordnet ansvarlig for mediautvalget. Bidrar som skribent, planleggings- og publiseringsarbeid i utvalget.

Sondre Lorvik: en av to som beskrives som utvalgets “poteter”, bidrar med masse kompetanse knyttet til grafisk innhold og ellers sterk bidragsyter i diverse prosesser.

Ola Olstrøm: den andre av to som beskrives som utvalgets “poteter”, bidrar med masse kompetanse knyttet til grafisk innhold og ellers sterk bidragsyter i diverse prosesser.

Christopher Wehn: prosjektansvarlig for utvalgets filmprosjekt “På innsiden” som for tiden er under produksjon, og som vi forhåpentligvis får se resultatet av til våren en gang.

Jakob Helland: medansvarlig for utvalgets filmprosjekt “På innsiden” som for tiden er under produksjon, og som vi forhåpentligvis får se resultatet av til våre en gang.

Har DU et brennende engasjement for media, produksjon og/eller grafisk innhold? Eller om du bare liker å skrive artikler/lage innhold? Ta kontakt da vel!

Markedssjef HK Rygge:

Patrick Braarud
Tlf.: 452 54 810
E-post: patrick@hkrygge.no

Vi tilbyr et spennende og variert arbeidsmiljø, med høy grad av faglig og personlig utvikling.

#fralitenmoteliten