Spillerinfo:

Navn: Celine Zahl

Draktnummer: 27

Posisjon: Bakspiller

Fødselsdato: 23.01.2004

Kambo-jenta, Celine Zahl, har signert sin første seniorkontrakt, og det med HK Rygge! Celine er enda en ung spiller fra HK Herulf Moss som har gått “gradene” og tar steget opp til a-laget til HK Rygge. Dette er nok et bevis på at samarbeidsmodellen mellom HK Herulf Moss og HK Rygge bærer frukter. Celine har satt pennen på en 2-års avtale, og vil med det være en del av jentesatsningen til og med 2023/2024-sesongen.

 

Gratulerer med din første seniorkontrakt! Hva tenker du som mossing over å signere en 2-års avtale med HK Rygge?

"Tusen takk! Jeg er først og fremst stolt over den tilliten klubben viser meg ved å tilby meg en kontrakt, og jeg gleder meg masse til å utvikle meg videre sammen med dyktige og ambisiøse lagvenninner, og ikke minst profesjonelle trenere. Det er et spennende prosjekt å være en del av i HK Rygge/HK Herulf Moss-samarbeidet om dagen, og som lokal spiller gleder jeg meg veldig til være en del av fremtiden til HK Rygge og den reisen som er påbegynt.”

Hva står du for, og hva kan vi forvente å se av Celine Zahl i fremtiden?

"Jeg er en treningsvillig, ambisiøs og pliktoppfyllende spiller som vil bidra så godt jeg kan for lagets beste, og at vi som klubb skal nå de målene vi har satt oss. Jeg er en sulten spiller som hele tiden ønsker å utvikle meg, og forhåpentligvis kan jeg bidra med mine ferdigheter for lagvenninnene mine og klubben i tiden fremover."

Vi antar at du trives godt i HK Rygge/HK Herulf Moss-samarbeidet som nå signerer en kontrakt, hva tenker du om fremtiden?

"Jeg ser først og fremst at det jobbes veldig profesjonelt og ryddig i klubben, og synes det er en veldig trygghet for meg. Jentehåndballen i Moss & omegn har et kjempepotensiale som jeg ønsker å være en del av. Jeg har vært med som hospitant på a-laget i ett års tid nå og er imponert over miljøet, forholdene, kravene og ambisjonene det jobbes etter. Noe som er vesentlig for meg og og min håndballfremtid, og det attpåtil i mitt eget nabolag! HK Rygge kunne rett og slett ikke vært et bedre sted for meg de neste to sesongene.”

Hvor ser du HK Rygge/HK Herulf Moss-samarbeidet på jentesiden om 2 år?

"Om 2 år er det enda flere jenter i Moss som spiller håndball, og flaggskipet vårt på jentesiden (HK Rygge) har etablert seg enda ytterligere med en bred, god, ung og sulten stall som gyver på videre for å markere seg i norsk håndball. Jeg tror HK Rygge vil bli et navn folk kommer til å merke seg mer og mer i årene som kommer."

 

Rygge Media har også fått gleden av å få en kommentar fra sportssjef, Patrick Braarud, i forbindelse med signeringen:

“Celine er vel mer eller mindre et prakteksempel på den kulturendringen vi påbegynte i mai 2020 da vi startet på dette prosjektet - fra liten mot eliten. Celine har på den tiden rukket å være både J16-spiller og J20-spiller, og har vært sinnsykt dedikert hele veien. Celine trener utrolig godt, har høye ambisjoner for seg selv og klubben, og innehar den pliktoppfyllenheten, ydmykheten og “stayerevnen” det krever for å nå målene sine. Og det belønner vi nå med en kontrakt. Det er et signal om at vi setter pris på den jobben hun har gjort, og samtidig en forventning til at Celine fortsetter i akkurat samme spor videre. Det er på mange måter også et signal til alle våre unge spillere om at dette er det vi krever av deg for å bli vist den tilliten som blir vist ved å belønne en ung spiller med en a-lagskontrakt. Vi er kjempefornøyd med å ha signert Celine på en 2-års avtale. På den andre siden er det også et signal til oss fra Celine om at vi er et attraktivt sted å være for en ung og lovende mossing som planlegger håndballfremtiden sin i Moss også etter VGS. Det er et klapp på skulderen til hele organisasjonen som jobber for at spillerne våre skal ha det bra både sportslig og sosialt.”