Foto: HK Rygge Media

Spillerinfo:

Navn: Hedda Holmen

Draktnummer:

Posisjon: Målvakt

Fødselsdato: 14.05.2001

Hedda Holmen var en del av HK Rygge sin gylne 2000/2001-generasjon, og har siden 2017 vært innom blant annet Fredrikstad Ballklubb og Østsiden Fredrikstad. Nå kommer hun endelig “hjem” til HK Rygge. Vi har tatt en prat med Hedda.

 

Hvorfor kommer du nå hjem til HK Rygge?

Jeg har valgt å komme hjem til HK Rygge fordi satsningen som skjer i klubben er utrolig spennende, og klubben er på et nivå jeg føler jeg kan fortsette å utvikle meg. Trenerteamet virker veldig bra, og jeg ser for meg at klubben vil gjøre det bra de neste årene. 

 

Du har ikke spilt håndball de siste par årene, hvordan har veien sett ut for deg fra du fullførte VGS?

Etter VGS var jeg ett år i militæret, og faktisk veldig nære å signere for HK Rygge etter det (for et år siden), men så startet jeg på et studie i Oslo som har krevd mye. Så det lot seg rett og slett ikke å kombinere med håndball. Derimot nå har jeg blitt ett år klokere, og etter en prat med trenerteamet er jeg trygg på at jeg klarer å kombinere håndball/studier på en overkommelig måte. Trenerteamet og jeg er enig om at vi skal gi det et forsøk, så får vi se hvordan det går.

 

Hva føler du nå om det å komme "hjem" til HK Rygge etter så mange år borte fra klubben?

Det å komme «hjem» til HK Rygge betyr ganske mye egentlig. Det er min moderklubb, og jeg har alltid hatt et hjerte for denne klubben. Jeg kjenner mange i og rundt klubben som betyr ekstra mye. Derfor er det veldig hyggelig å komme tilbake. 

 

Hva skal du bidra med kommende sesong?

Jeg håper jeg kan bidra med energi og tilstedeværelse, og forhåpentligvis prestere noen gode kamper.

 

Hvordan tror du HK Rygge vil gjøre det kommende sesong?

Det er selvfølgelig en bonus om vi klarer å ta steget opp, men jeg har virkelig troen på at dette laget skal klare nettopp det kommende sesong. 

 

Med det ønsker vi Hedda hjertelig velkommen tilbake til HK Rygge, og vi gleder oss til å se din re-debut sammen med søster Sandra til høsten!