Spillerinfo:

Navn: Ida Kristina Olstrøm

Draktnummer: 25

Posisjon: Linjespiller

Fødselsdato: 13.01.2003

Ida Kristina Olstrøm har gått gradene i Mossehåndballen, primært via HK Herulf Moss, før hun de siste to sesongene har vært en del av J20-samarbeidet mellom HK Rygge og HK Herulf Moss i HK Rygge "paraplyen". Nå belønnes Ida sin innsats med a-lags plass i HK Rygge! I den forbindelse har Rygge Media fått gleden av å stille Ida noen spørsmål.

 

Hvem er Ida Kristina Olstrøm?

"Jeg kommer fra Moss, og har spilt håndball siden jeg starta på skolen. Jeg har gått på Reier og Hoppern skole, og går nå siste del av VG3 på Kirkeparken idrettsfag."

Hvorfor startet du å spille håndball?

"Jeg er egentlig ikke helt sikker på hvorfor jeg endte opp med å spille håndball. Det starta med håndballskolen, og at jeg syntes det var gøy å drive med. Så har jeg bare fortsatt å spille."

Hva tenker du om å ha blitt flyttet opp til damelaget som ung jente fra Moss?

"Jeg tror det blir veldig spennende og lærerikt! Siden jeg var 16 år har jeg hospitert opp og spilt med mange av de samme spillerne. Det gjør at jeg er vant til å trene med de, men det blir gøy å være som en del av laget!"

Hva ser du frem til med å starte på damelaget?

"Jeg ser frem til å trene fast med dem og kunne utvikle meg videre som spiller. Det er ikke så mye som blir annerledes egentlig."

 

Rygge Media ønsker Ida lykke til med kommende sesong, og vi gleder oss til ditt bidrag på damelaget!