Rygge Media spurte Jeanette noen spørsmål i forbindelse med overgangen.

 

Hvilke inntrykk har du så langt? 

 

Det har vært veldig gøy og spennende, jentene har tatt meg godt imot samtidig som treningene har vært bra. 

 

Hva tror du om kommende sesong? 

 

Jeg tror det blir bra med et nytt lag, nye flinke trenere og nye lagvenninner. Jeg synes vi har en god spillergruppe, med mange spennende spillere, som trener godt og tror derfor den kommende sesongen blir veldig bra! 

 

Hvor på banen spiller du og hva syns du om den posisjonen?

 

Jeg kan brukes litt overalt egentlig, men jeg foretrekker å bli brukt som linjespiller eller bakspiller. Jeg spiller der trenerne bestemmer at jeg skal spille, så enkelt er det.

 

Les hva sportssjef, Patrick Braarud, har å si om signeringen:

 

“Jeg er utrolig fornøyd med at vi har klart å få på plass Jeanette. Vi har hatt dialog med henne helt siden november 2021, og det så faktisk lenge ut til at denne overgangen var uaktuell. Men så er det heldigvis for oss slik at ting endrer seg gjennom et år, og timingen var nå god på å få på plass Jeanette. Jeanette er en anvendelig spiller som kan brukes i de fleste posisjoner, og vi er enda ikke helt sikre på om vi skal rendyrke henne i én posisjon eller om vi skal bruke hun i flere posisjoner. Det som er sikkert er at Jeanette tilfører gruppa “smartness” og “kynisme”. Hun er en klok håndballspiller som vet å vite hvilke “fighter” hun skal ta. Hun kjenner godt til sine egne styrker og svakheter, og er trygg på seg selv i det å benytte disse til sitt eget, og lagets, beste. Kynisme som ord i denne sammenheng er utelukkende positivt, og Jeanette tror jeg vil vise seg å være en sindig spiller, men samtidig har hun en enorm vinnervilje som vil lyse gjennom neste sesong, det er bare å glede seg! Jeanette har allerede begynt å trene med laget, og dette har gått veldig fint, selvfølgelig mye takket være vår kultur og miljø. Der vil jeg benytte anledningen til å skryte av jentene våre: de er utrolig inkluderende, og vi har et utrolig fint miljø i gruppa.”

 

Rygge Media ønsker Jeanette Johannessen velkommen til HK Rygge, og vi gleder oss til å se deg på banen neste sesong!