Støtt HK Rygge i å støtte ofrene i Ukraina!

Hva: Seriekamp mellom HK Rygge og Gøy Håndballklubb
Når: Torsdag 10. mars, kl. 20:00
Hvor: Ryggehallen

I forbindelse med vår hjemmekamp mot Gøy Håndballklubb førstkommende torsdag spiller vi for anledningen i våre GULE og BLÅ bortedrakter for å vise solidaritet med Ukraina.

I tillegg donerer vi alle billettinntektene fra kampen til UNICEF sitt arbeid i Ukraina.

«Du skal ikke slå»

Noe av det første foreldre lærer barna sine, er at det ikke er lov til å slå andre. Vårt daglige språk i HK Rygge preges ofte av hvordan vi kan gjøre håndballtilbudet bedre for våre medlemmer: Hvordan vi kan legge til rette for våre trenere i arbeidet deres med spillerne? Hvordan kan vi legge til rette for frivilligheten på en bedre måte?

– Vår viktigste samfunnsoppgave er å utdanne “hele mennesket”, sier Patrick Braarud, sportssjef i HK Rygge.

Vi lærer spillerne våre å respektere hverandre på og utenfor banen. Vi lærer spillerne våre å respektere motstander. Vi lærer spillerne våre å være en del av et lag. Vi lærer spillerne våre «fair play». Vi lærer spillerne våre inkludering. Vi lærer spillerne våre begeistring. Vi lærer spillerne våre at motgang gjør deg sterkere. Vi lærer spillerne våre innsatsvilje. Vi lærer spillerne våre dialog. Vi lærer spillerne våre konfliktløsning. Vi forbereder barnet ditt på å takle motgang. Vi forbereder barnet ditt på mestring. Vi forbereder barnet ditt på å takle suksess med ydmykhet. Vi forbereder barnet ditt på at innsats lønner seg, og at fortjenesten ligger «der fremme».

HK Rygge forbereder barnet ditt på voksenlivet – Vi lærer barna å bli «skikkelige folk»!

For det er først og fremst det vi gjør; å spille en viktig samfunnsrolle. Det er vår viktigste oppgave!

HK Rygge tar sterk avstand fra krig som virkemiddel!

HK Rygge står for likeverd, respekt og frihet. I HK Rygge vektlegger vi åpenhet og dialog i vår hverdag med trenere, spillere, foreldre, dommere, frivillige, motstanderlag, naboklubber, kommune, region, håndballforbund, osv. Vi respekterer andre sine meninger – Vi vet at det alltid er minst to sider av en sak, men vi løser uenighet med åpenhet og dialog.

Idrett kan bygge broer. Ingen land fortjener å bli ødelagt av krig. Ingen land bør løse konflikter med krig. Derfor viser vi solidaritet med Ukraina.


Krig er de stores lek, og hvermannsens tragedie.

Krig er aldri løsningen.


Kom på kamp og støtt HK Rygge i å støtte ofrene i Ukraina!

Håndballkubben Rygge