Spillerinfo:

Navn: Sarah Vikesland Aaslie

Draktnummer: 11

Posisjon: Linjespiller

Fødselsdato: 03.01.1992


Sarah vil gjøre en ny sesong for laget, noe vi gleder oss utrolig til å se! Sportssjef/trener Patrick Braarud svarer på spørsmål om Sarah!

 

Hva ser du mest frem til med et nytt år med Sarah på laget?

"Jeg gleder meg veldig til å få Sarah "tilbake" igjen først og fremst! Sarah har vært ute i svangerskap hele sesongen, og ble i januar mamma til en nydelig liten gutt. Hele fjorårets sesong (eller ikke sesong) trente vi utendørs, og Sarah sitt treningsgrunnlag kom virkelig til syne før hun ble gravid. Jeg har faktisk aldri sett Sarah i så god form som hun var da. Ikke at jeg har kjent henne så lenge, men hun løp fletta av alle før kvalmen i begynnelsen av svangerskapet tok overhånd. Vi har veldig unge linjespillere, og Sarah ville utfylt disse godt med sin rutine. Så jeg er veldig, veldig glad for at Sarah har bestemt seg for å prøve å komme tilbake. Hun blir et veldig godt tilskudd til våre linjespiller neste sesong. Nå er det slik at vi må nok se an hvordan mammalivet lar seg kombinere med vårt "kjør", og Sarah er både innstilt og åpen for at det kan bety andre prioriteringer om det blir slik. Men hun har bestemt seg for å prøve å komme tilbake, og Sarah slår meg som en type som klarer det hun bestemmer seg for. Det står hvert fall ikke på støtten "hjemmefra" med Michael Wold (hovedtrener for Herulf) som mann, og når Sarah var høygravid ga henne nye håndballsko til jul! Hehe..."

Hvis Sarah kunne hatt hvilken som helst jobb, hva tror du hun hadde passet best til?

"Sarah hadde passa skikkelig til en sånn "Mrs. fix it!" jobb! En sånn sekretær/manager type man ser på amerikanske filmer som bare ordner alt for hovedrollen. Som Pepper Potts i Iron Man filmene! Stålkontroll på det meste. Jeg tror jeg treffer ganske godt hvis jeg drar paralleller til utrykket "bak en suksessfull mann står en enda sterkere kvinne" for Sarah (og Michael) sin del - hehe! Det er liten tvil om at lille Simon Totto kommer til å kaste ball i Mossehallen hvert fall! Med pappa Michael som nye Mr. Herulf og mamma Sarah som har vært håndballspiller hele livet."

Får Sarah som vanlig flest mål eller flest målgivende i løpet av en kamp?

"Sarah er definitivt den som får flere mål enn assist. Som linjespiller er du dessverre bortskjemt med det!"