Spillerinfo:

Navn: Sanne Nilsplass Wold

Draktnummer: 63

Posisjon: Bakspiller

Fødselsdato: 01.11.1997


Sanne er en solid bakspiller for laget, og er alltid motiverende for sine lagkamerater. Vi har nok en gang spurt sportssjef/trener Patrick Braarud noen spørsmål om spilleren.

 

Hvem er Sanne?

"Sanne, som Malene, er også i kapteinsteamet vårt. Kom tilbake til Moss før denne sesongen etter studier i Oslo, og et par år i Kjelsås. Er vel egentlig blitt lagets potet! Kan spille absolutt alt (utenom målvakt, men tror jaggu hu hadde overrasket positivt der og), og har kvaliteter som passer inn i de fleste posisjoner faktisk. Men det som først og fremst gjør hun så anvendelig er forsvarsferdighetene hennes. Hun er trygg og flink i forsvar, og kan stå i alle rollene bakover. Har etterhvert også fått et ganske bra skyv i fintene sine. I det hele tatt en ganske flink "allrounder" som er enkel å finne plass til i laget. Av den grunn nyter hun mye tillit og bidrar alltid så godt hun kan. Klarer hun å holde seg under "syregrensa" og holde hodet kaldt, er det solide prestasjoner hun bidrar med."

Hvordan er Sanne etter en seier?

"Hehe! Jeg opplever Sanne stort sett som positiv. Hun er en av de som er trygg nok til å ta litt plass i garderoben. Bidrar med taktiske kommentarer, og tør å komme med sine synspunkter i plenum, noe som er bra. Sanne er vel ikke den som tar helt av etter seier, men nyter det på sin sindige måte likevel."

Hvordan er Sanne etter et tap?

"Oh! Vi har tapt så få kamper at det er vanskelig å svare på. De kampene vi har tapt var enten tidlig i sesongen da ting ikke hadde satt seg helt, og det kunne svinge litt, eller så har det vært et fortjent tap mot Halden. Jeg kan egentlig ikke erindre noe inntrykk av Sanne etter tap. Og jeg håper jeg slipper å oppleve det, for vi jobber for å unngå tap i hver eneste kamp egentlig!"