Spillerinfo:

Navn: Maren Eline Eek

Draktnummer: 8

Posisjon: Kantspiller

Fødselsdato: 29.09.1992


Maren Eek skal fortsette i klubben vår og vi er overlykkelige! Maren er alltid i godt humør, klar med en god vits som får mange av oss til å le. Sportssjef/trener Patrick Braarud har svart på spørsmål om Maren nedenfor!

 

Hva liker du mest med Maren?

"Jeg har en litt god historie om Maren som beskriver henne godt faktisk. Maren har vært med nesten helt fra start. Vi startet i mai 2020, og Maren spurte om å få bli med i juni, rett før sommertreningsperioden begynte. Hun sa hun jobbet på Hamar (!!) og at hun kanskje kunne bli borte litt til og fra mtp. jobb. Jeg tenkte umiddelbart at dette her sier jeg bare ja og smiler til, men skjønte samtidig at dette ikke var en spiller som var beredt til å følge vår treningskultur. Jeg vet ikke hva det var, om det er Maren som liker å snakke seg selv ned eller hva det var, men det viste seg at "til og fra" betydde MAKS 1 gang i året!! Hehehe.. Jeg skjønte ganske raskt da hun dukket opp på ALLE treninger og gjennomførte ALLE egentreninger, at Maren virkelig ønsket å bli med. Og det er Maren. Går litt stille i gangene, men er "hel ved". Og fleiper og kødder mer enn man tror ved første øyekast."

Hva bidrar Maren med på treninger?

"Maren er nok en av de trygge voksne i laget. Hun er reflektert og trygg. Også veldig konsentrert. Prøver alltid sitt beste, og jobber, og jobber, og jobber på. Hun har den evnen til å konsentrere seg om seg og sitt og aldri gi seg. Fortsetter hun med det, fortsetter hun å ta stadige riktige skritt som håndballspiller."

Hvilken innflytelse har Maren på medspillerene?

"Maren er som nevnt veldig trygg for de andre. Det henger nok også sammen med at Maren er en av de eldre på laget, og er trygg på seg selv og lagvenninnene sine. Hun er en veldig trygg jente å ha i laget."