Samarbeidspartnere

Vår klinikk består av fysioterapeuter med videreutdannelse innen muskel- og skjelett fysioterapi, barnefysioterapi, psykomotorisk fysioterapi, ultralyd diagnostikk for muskel og skjelett, hjerte- og lungerehabilitering, massør, legespesialist samt osteopater. Fellesnevneren for våre terapeuter er søken om forskningsbasert kunnskap i form av videreutdannelse.

 

Spenst Moss er byens største treningsenter på hele 3200 m² – med det bredeste aktivitetstilbudet. Når du trener på Spenst vil du forstå hva vi mener med treningsopplevelse. Våre lokaler er store og luftige med gjennomtenkte løsninger for de ulike treningsavdelingene. Her er det treningstilbud for alle.

- Fokus er satt på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport og friluftsliv og markedsledende merkevarer fra de beste leverandørene. Alle butikkene i kjeden har et bredt vareutvalg, er lokalt tilpasset og har solid forankring i lokale aktiviteter.

Moss Transportforum er en moderne og løsningsorientert bedrift med kundetilpassede tilbud innen transport, lagring, spedisjon og logistikk. Høy kvalitet har vært retningsgivende for virksomheten helt siden starten tidlig på 1930-tallet – den gang vi het Transportsentralen A/L.

SpareBank 1 Østfold Akershus er en selvstendig regional sparebank, i allianse med flere andre sparebanker gjennom SpareBank 1-samarbeidet. Hovedkontoret vårt ligger i Moss og banken har, med sine datterselskaper 198 årsverk. Vi er lokalisert med bankkontor i Vestby, Askim, Moss/Rygge, Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Nor-profil as ble stiftet i 1989 og er ett familieeiet selskap. Vi har spesialisert oss på å levere de fleste typer effekter som blir brukt innen reklame. Vi har eget trykkeri, noe som gjør at vi har full kontroll på ordrene fra a til å.

Vi i Bilbutikk1 er stolte av å være bruktbil-forhandler. Vi føler stolthet av å kunne tilby deg som kunde våre produkter og servicetjenester. Vi bestreber å kunne gi deg og din bil den servicen du trenger og fortjener, slik at vi kan holde din nye bruktbil i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen.

Om kort tid lanserer en gjeng med designere, kommunikasjonseksperter og konsulenter et fullservice kommunikasjonsbyrå. Vi forener oss gjennom en felles plattform – under navnet Avenew.

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

mossia

 

MossIA er et arbeidsfelleskapet (Joint Venture) mellom Implenia Norge AS and Acciona Construcción S.A. Implenia og ACCIONA er ledende innen bærekraftige infrastrukturprosjekter og har samlet sine ressurser i et fullt integrert arbeidsfelleskap for å gjennomføre prosjektet.

 

Moss Avis er en lokalavis som utkommer i Moss. Avisen ble grunnlagt i 1876 og eies av Amedia AS. Avisen dekker Moss, Råde, Våler og Vestby.